Stakla za kuhinje - Flutex

Stakala u boji & splashbacks

Svojim sjajom koji se lako održava, u kombinaciji sa gotovo neograničenim izborom boja, staklo (stakla za kuhinje) je savršeno pogodno za Vašu kuhinju.

Ojačane staklene ploče sa neprozirnim ili prozirnim završnim slojem mogu se prilagoditi vašem dekoru i otporni su na vodu i toplinu. Staklo u boji je odlično reženje zbog jednostavnog održavanja sa površinom bez bakterija i za razliku od pločica gde nema linije za fugovanje koje bi često morali da izbeljujete.

Odaberite boju ili motive iz naše galerije vodećih marki boja, ili nam jednostavno dajte vašu sliku koju želite, ostalo je naša briga. Naši stručnjaci će se uklopiti u staklo u boji kako bi zadovoljili vaše potrebe, uključujući i sve električne priključke, izreze, kuhinjske nape i ormare.

Odluke, odluke!

Crveno staklo u kuhinji?
Možda vam je na umu već omiljena boja, kao što je ovo živopisno crveno staklo?

Krenite od favotita – Može se desiti da od samog početka svog projekta imate omiljenu boju koju želite da koristite za vaše staklo u boji (stakla za kuhinje) . Ovo olakšava biranje boje jer je to samo ton koji vam treba da se suzite i odlučite se.

Prirodna progresija – Alternativno, vaš izbor ormara može vas prirodno usmeriti u smeru nekih boja u odnosu na druge. Na primer, ako se odlučite za tamno sivu kuhinju, malo je verovatno da ćete se i tamno sivo staklo uklopiti. Umesto toga, verovatnije je da ćete izabrati kontrastni ili svetliji ton stakla. Ili, ako imate potpuno belu kuhinju, ovaj dekor vas može dovesti do živopisne injekcije boja!

Izaberi srećne neutralne strane – Drugi klijenti će odlučiti da kuhinja ostane potpuno neutralna, sa blagim skladom boja. Ovo je često najbolji put ako ne planirate da ostanete u svom domu na duži rok, i u tom slučaju neutralna šema boja u kuhinji sa široko rasprostranjenom privlačnošću treba da bude prioritet od samog početka.

Ilustracija

Staklo u boji - Flutex
Stakla za kuhinje - RAL - Flutex

RAL izbor boja

Kada počnete da istražujete svoje opcije za boju stakla, možete pretraživati standardne boje stakla u skladu sa Classic Ral sistemom.

RAL boja

RAL tabela boja koja prikazuje različite skale boja.

Ovu tabelu boja možete pregledati boje online. (Napominjemo da sve boje koje gledate na ekranu računara mogu se razlikovati u nijansama zbog različitih rezolucija ekrana).

RAL se koristi za informacije koje definišu standardne boje i premaze. To je najpopularniji srednjeevropski standard boje koji se danas koristi. Boje se koriste u arhitekturi, građevinarstvu, industriji i bezbednosti na putevima.
http://vvv.ralcolor.com/

Dobro je da pogledate opcije boja koje su vam dostupne, a ako i dalje dvoumite, često je mnogo lakše da prvo odbacite boje koje vam se ne dopadaju, ostavljajući vam užu listu mogućnosti za boje koje želite… Ali najbolji savet koji vam možemo ponuditi za izbor Vašeg stakla u boji je da sačekajte dok vaša kuhinja ne dođe!

Odlučite se za staklo u boji kada se kuhinja pojavi

Jednostavno rečeno, iako možda imate ideju o tome koju boju želite, daleko je bolje – i lakše – doneeti definitivnu odluku o Vašoj boji stakla nakon postavljanja kuhinje.

Našim klijentima predlažemo da sačekaju dok se kompletna kuhinja ne montira i sva svetla, prvo zbog lakšeg odabira boja ili motiva, drugo zbog raznih prekidača, utičnica, ormarića… kako bi se samo stako pravilno iseklo i prilagodilo Vašoj kuhinji.

Izbor boje za staklo u boji.
Na zidu možete koristiti uzorke boja kako biste lakše odlučili o boji stakla

Možete čak posetiti najbližu farbaru, i kupiti male uzorke bojea koje želite iz RAL karte boja.

Nakon toga možete testirati uzorke boja na zidovima i ostaviti nekoliko dana. Gledanje uzoraka boja pod različitim osvetljenjima, uključujući prirodno svetlo u različito doba dana, trebalo bi da vam pruži dobru ideju o bojama koje želite, kao io tome koji se tonovi boja lepše uklapaju vašoj kuhinji.

Boja na zidu - Stakla za kuhinje - Flutex